Over ons

Mijn naam is Jorn Bom en in 2019 ben ik Bom Klusbedrijf gestart. Ik heb altijd met veel passie alle klussen in en om het huis uitgevoerd, bij mijzelf en in mijn kennissenkring, en hoop dat voor nog veel meer mensen te kunnen doen. In mijn andere functies heb ik geleerd dat heldere communicatie voor iedereen prettig is, evenals het nakomen van afspraken. Deze zaken staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Ik woon samen met mijn vrouw Akke Pinkster aan de Ringvaart in Lijnden. Ideaal gelegen tussen Haarlem en Amsterdam.

Mijn Linkedinprofiel

Yvana van den Brandt
Yvana van den Brandt
02/04/2021
Vorig jaar al door Jorn een schutting laten plaatsen die ik helemaal top vind en vandaag de toegang tot mijn tuin dicht gemaakt met 1 deel vaste schutting en het andere deel een deur, ben er héél blij mee. Nu nog wat beter weer en dan in de pantserbeits. Deze man is gewoon goed, rustig, luistert goed naar wat je wil en denkt mee om tot een goed eind resultaat te komen. Aanrader!👍🏼
Wouter R
Wouter R
21/12/2020
Jorn is een vakman met oog voor detail. Hij heeft bij ons de oude toilet constructie en tegels verwijderd en de nieuwe constructie en tegels geplaatst. Ook moest er een oplossing voor de waterleiding gevonden worden. Hier kwam een creatieve en goede oplossing voor. Wij zijn enorm tevreden en zullen Jorn bij iedereen die een goede vakman zoekt aanbevelen!
Niels Matthijssen
Niels Matthijssen
03/08/2020
Jorn was zeer flexibel en levert goede service. Een aanrader.
Alex de Jong
Alex de Jong
18/06/2020
Een kleine tuin laten bestraten en een bankje op maat laten maken. Allemaal vakkundig gedaan met een hoge mate van flexibiliteit in ideeën en terugkoppeling. Naast goede kwaliteit ook een prettige energie en meedenken in mogelijkheden.
Eva Houtsma
Eva Houtsma
01/05/2020
Jorn Bom heeft vandaag een berg achterstallige moeilijke klusjes voor ons opgelost. Gedegen vakwerk en een vriendelijke man. Wij zijn blij!
jasper unbekend
jasper unbekend
26/04/2020
Deskundig, vriendelijk, afspraak is afspraak.
Francine vandenBergh
Francine vandenBergh
26/04/2020
Exact het gewenste resultaat met gebruikmaking van zoveel mogelijk reeds aanwezig materiaal (zo duurzaam mogelijk), keurig volgens coronaregels en op de (vóór de coronacrisis) afgesproken datum.