Werkwijze en tarieven

Wilt u een offerte ontvangen voor uw klus? Stuur ons zoveel mogelijk info en we zullen een zo gericht mogelijke offerte opstellen. Indien u foto’s heeft/ kan maken, stuurt u deze dan gelijk mee met de aanvraag. Hoe meer informatie vooraf bekend is, hoe beter!

Stuur uw aanvraag naar: info@bomklusbedrijf.nl

Het kan zijn dat er een afspraak gemaakt moet worden om op locatie de situatie te bekijken. Dit doen we kosteloos. Standaard hanteren wij een uurtarief van € 42,50 exclusief btw. Voor projecten kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt. We zullen altijd aangeven welk btw tarief voor uw klus van toepassing is (21% of 9%).

  • Voor montageservice berekenen we € 30,- per uur exclusief btw.
  • Voor binnen schilderwerk kan een m2 tarief worden afgesproken afhankelijk van het aantal meters.

Werkwijze
Indien de gestuurde offerte akkoord is zullen we met u een afspraak inplannen om het afgesproken werk uit te voeren. Mocht het tijdens de werkzaamheden duidelijk worden dat er extra werk nodig is, dan zal dat eerst besproken worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zullen we met u, aan de hand van de offerte, het werk nalopen ter goedkeuring. Daarna volgt de eindfactuur indien nog van toepassing.

  • Indien wij materialen moeten aanschaffen om de werkzaamheden uit te voeren, rekenen wij hiervoor 10% bovenop de kostprijs.
  • Er worden geen voorrijkosten gerekend, maar de vertrektijd is de starttijd.
  • Inhuur speciale apparaten gaat tegen kostprijs.
  • Voor meerdaagse klussen kan een projectprijs worden afgesproken.
  • We proberen zoveel mogelijk het milieu te sparen in de keuze van materialen en werkwijzes.
  • We zijn een rookvrij bedrijf en er wordt geen onnodig geluid geproduceerd op de werklocatie (radio’s etc.).
  • Op aanvraag zijn wij ook in het weekend en op zon- en feestdagen beschikbaar tegen een aangepast tarief.
  • Eventueel ontstaan afval zal gescheiden aangeboden worden bij de milieustraat. Voor het afvoeren van afval berekenen wij € 60,- per m3.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Yvana van den Brandt
Yvana van den Brandt
02/04/2021
Vorig jaar al door Jorn een schutting laten plaatsen die ik helemaal top vind en vandaag de toegang tot mijn tuin dicht gemaakt met 1 deel vaste schutting en het andere deel een deur, ben er héél blij mee. Nu nog wat beter weer en dan in de pantserbeits. Deze man is gewoon goed, rustig, luistert goed naar wat je wil en denkt mee om tot een goed eind resultaat te komen. Aanrader!👍🏼
Wouter R
Wouter R
21/12/2020
Jorn is een vakman met oog voor detail. Hij heeft bij ons de oude toilet constructie en tegels verwijderd en de nieuwe constructie en tegels geplaatst. Ook moest er een oplossing voor de waterleiding gevonden worden. Hier kwam een creatieve en goede oplossing voor. Wij zijn enorm tevreden en zullen Jorn bij iedereen die een goede vakman zoekt aanbevelen!
Niels Matthijssen
Niels Matthijssen
03/08/2020
Jorn was zeer flexibel en levert goede service. Een aanrader.
Alex de Jong
Alex de Jong
18/06/2020
Een kleine tuin laten bestraten en een bankje op maat laten maken. Allemaal vakkundig gedaan met een hoge mate van flexibiliteit in ideeën en terugkoppeling. Naast goede kwaliteit ook een prettige energie en meedenken in mogelijkheden.
Eva Houtsma
Eva Houtsma
01/05/2020
Jorn Bom heeft vandaag een berg achterstallige moeilijke klusjes voor ons opgelost. Gedegen vakwerk en een vriendelijke man. Wij zijn blij!
jasper unbekend
jasper unbekend
26/04/2020
Deskundig, vriendelijk, afspraak is afspraak.
Francine vandenBergh
Francine vandenBergh
26/04/2020
Exact het gewenste resultaat met gebruikmaking van zoveel mogelijk reeds aanwezig materiaal (zo duurzaam mogelijk), keurig volgens coronaregels en op de (vóór de coronacrisis) afgesproken datum.