Werkwijze en tarieven

Wilt u een offerte ontvangen voor uw klus? Stuur ons zoveel mogelijk info en we zullen een zo gericht mogelijke offerte opstellen. Indien u foto’s heeft/ kan maken, stuurt u deze dan gelijk mee met de aanvraag. Hoe meer informatie vooraf bekend is, hoe beter!

Stuur uw aanvraag naar: info@bomklusbedrijf.nl

Het kan zijn dat er een afspraak gemaakt moet worden om op locatie de situatie te bekijken. Dit doen we kosteloos. Standaard hanteren wij een uurtarief van € 45,- exclusief btw. Voor projecten kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt. We zullen altijd aangeven welk btw tarief voor uw klus van toepassing is (21% of 9%).

Voor binnen schilderwerk kan een m2 tarief worden afgesproken afhankelijk van het aantal meters.

Werkwijze
Indien de gestuurde offerte akkoord is zullen we met u een afspraak inplannen om het afgesproken werk uit te voeren. Mocht het tijdens de werkzaamheden duidelijk worden dat er extra werk nodig is, dan zal dat eerst besproken worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zullen we met u, aan de hand van de offerte, het werk nalopen ter goedkeuring. Daarna volgt de eindfactuur indien nog van toepassing.

  • Indien wij materialen moeten aanschaffen om de werkzaamheden uit te voeren, rekenen wij hiervoor 10% bovenop de kostprijs.
  • Er worden geen voorrijkosten gerekend, maar de vertrektijd is de starttijd.
  • Inhuur speciale apparaten gaat tegen kostprijs.
  • Voor meerdaagse klussen kan een projectprijs worden afgesproken.
  • We proberen zoveel mogelijk het milieu te sparen in de keuze van materialen en werkwijzes. Al ons vervoer is elektrisch!
  • We zijn een rookvrij bedrijf en er wordt geen onnodig geluid geproduceerd op de werklocatie (radio’s etc.).
  • Op aanvraag zijn wij ook in het weekend en op zon- en feestdagen beschikbaar tegen een aangepast tarief.
  • Eventueel ontstaan afval zal gescheiden aangeboden worden bij de milieustraat. Voor het afvoeren van afval berekenen wij € 60,- per m3.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.