Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Beste Jorn,

    Wij zijn aan het oriënteren en vroegen ons af wat het zou kosten om een voortuin te laten bestraten.

    Heeft u misschien een Whatsapp nummer waar ik foto’s van de voortuin zou kunnen sturen?

    Groetjes,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yvana van den Brandt
Yvana van den Brandt
02/04/2021
Vorig jaar al door Jorn een schutting laten plaatsen die ik helemaal top vind en vandaag de toegang tot mijn tuin dicht gemaakt met 1 deel vaste schutting en het andere deel een deur, ben er héél blij mee. Nu nog wat beter weer en dan in de pantserbeits. Deze man is gewoon goed, rustig, luistert goed naar wat je wil en denkt mee om tot een goed eind resultaat te komen. Aanrader!👍🏼
Wouter R
Wouter R
21/12/2020
Jorn is een vakman met oog voor detail. Hij heeft bij ons de oude toilet constructie en tegels verwijderd en de nieuwe constructie en tegels geplaatst. Ook moest er een oplossing voor de waterleiding gevonden worden. Hier kwam een creatieve en goede oplossing voor. Wij zijn enorm tevreden en zullen Jorn bij iedereen die een goede vakman zoekt aanbevelen!
Niels Matthijssen
Niels Matthijssen
03/08/2020
Jorn was zeer flexibel en levert goede service. Een aanrader.
Alex de Jong
Alex de Jong
18/06/2020
Een kleine tuin laten bestraten en een bankje op maat laten maken. Allemaal vakkundig gedaan met een hoge mate van flexibiliteit in ideeën en terugkoppeling. Naast goede kwaliteit ook een prettige energie en meedenken in mogelijkheden.
Eva Houtsma
Eva Houtsma
01/05/2020
Jorn Bom heeft vandaag een berg achterstallige moeilijke klusjes voor ons opgelost. Gedegen vakwerk en een vriendelijke man. Wij zijn blij!
jasper unbekend
jasper unbekend
26/04/2020
Deskundig, vriendelijk, afspraak is afspraak.
Francine vandenBergh
Francine vandenBergh
26/04/2020
Exact het gewenste resultaat met gebruikmaking van zoveel mogelijk reeds aanwezig materiaal (zo duurzaam mogelijk), keurig volgens coronaregels en op de (vóór de coronacrisis) afgesproken datum.